Ποιά είναι η Gigi Studio η Gigi Barcelona ?

Gigi Studios

Ποιά είναι η Gigi Studio η Gigi Barcelona ?

                                                                                Gigi Studios

Η καινοτομία, η διαφορετικότητα και η πρωτοτυπία είναι τα 3 βασικά στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Η Gigi studios https://gigistudios.com/en/GR ξεκίνησε η εταιρία απο την Βαρκελώνη, η εταιρία αυτή δημιουργήθηκε απο μιά οικογένεια που βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο αυτόν.

 

 

Γιατί Gigi Studios

Η εταιρία αυτή έχει καταφέρει να συνδιάσει την εμπορικότητα με την άνεση και την ποιότητα, ´Ολα της τα προιόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας, τα κοκκάλινα γυαλιά είναι από πάστα mazzuccheli και οι φακοί της είναι όλοι με εσωτερικές extra επιστρώσεις. Ενώ έχει και μεταλικούς σκελετούς όσο και σκελετούς τιτανίου εξαιρετικής ποιότητας. Οι τιμές τους είναι απολύτως λογικές μεταξύ 140 ευρώ έως και 300 ευρώ.

Η εταιρία αυτή έχει καταφέρει επίσης να δημιουργεί για τον καταναλωτή μια ανάγκη της καθημερινής του αγάπης για τα γυαλιά του. Οι σχεδιαστές της ασχολούνται αυστηρά με το πόσο άνετα και σωστά στέκονται στο πρόσωπο του. Η διαφορετικότητα της την φτάνει πολύ ψιλά στον ανταγωνισμό, χρησιμοποιεί διαφορετικούς χρωματισμούς όπως gigistudios.com/en/GR/product/6686 όπου δένει αρμονικά το καφέ με το πράσινο.

Share this post